Menu Premium
Loading...

Rise of the Tomb Raider Announce Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin 2013 kregen we de terugkeer van Lara Croft te verwerken op de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC en deze was van een erg hoog niveau. De game werd later zelfs nog uitgegeven op de PlayStation 4 en de Xbox One, met natuurlijk een mooi likje nieuwe graphics-verf. De Tomb Raider uit 2013 laten we nu echter volledig achter ons, want gisteren zagen we de eerste beelden van de nieuwste game binnen deze franchise: Rise of the Tomb Raider. In de Rise of the Tomb Raider Announce Trailer kun je de eerste beelden van deze game nog eens op je gemakje terugkijken.

De game werd getoond op de Microsoft persconferentie en zag er indrukwekkend uit. Laten we dan ook hopen dat deze game het niveau haalt van het vorig jaar verschenen Tomb Raider, want dat was een heerlijke game in het action-adventure landschap. Rise of the Tomb Raider werd dan ook met luid gejuich ontvangen in de zaal en dat is natuurlijk niet onterecht. In deze nieuwe Tomb Raider reis je de hele wereld over en dat gaat natuurlijk erg tof worden. Misschien dat ze nog wel even langskomt in Nederland? Je weet het natuurlijk maar nooit.

Rise of the Tomb Raider verschijnt volgend jaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Naar verwachting zal dat aan het einde van dat jaar gaan gebeuren. Ik zit er in ieder geval alvast klaar voor. Voorlopig moeten we het echter doen met de Rise of the Tomb Raider Announce Trailer. Het kijken van deze trailer is overigens zeker geen straf te noemen, integendeel.

Rise of the Tomb Raider Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch