Menu Premium
Loading...

Rime Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komen hele bakken met indie-games richting de PlayStation 4. Wanneer je straks de Franse Revolutie hebt gecheckt in Assassin’s Creed Unity, de wegen hebt gestraft in Driveclub en van PEC Zwolle de grootste club van de wereld hebt gemaakt in FIFA 15, is het dus nog lang niet klaar met je PlayStation 4. Er zijn al erg veel indie-games beschikbaar voor de PlayStation-platformen en daar komt er sowieso nog één bij, genaamd Rime. Hoe uniek deze game is, check je in de Rime Gamescom 2014 Gameplay Trailer.

Wanneer je al langer het nieuws checkt op Gamekings.tv, weet je waarschijnlijk al af van het bestaan van deze game. Dit neemt niet weg dat de game een zeer unieke grafische stijl heeft en daarnaast ook nog eens een toppertje lijkt te gaan worden op het gebied van gameplay. Voorlopig verschijnt de game alleen voor de PlayStation 4, maar wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel kan iedereen die graag wat innovatie en nieuwe grafische stijlen ziet in games uitkijken naar Rime, want zoals het er nu naar uitziet wordt dit een typisch pareltje.

We weten dus nog niet precies wanneer de game verschijnt, maar naar verwachting zal dit niet meer erg lang hoeven te duren. Hopelijk kunnen we dus snel aan de slag met Rime!

Rime Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch