Menu Premium

Resident Evil 7 wordt mogelijk aangekondigd op de E3

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geruchten alarm! Geruchten alarm! Alsof de gamesindustrie nog niet genoeg geruchten kent, wordt er op klaarlichte dag een nieuw gerucht bijgepropt. Ditmaal een gerucht rondom de Resident Evil serie, want Resident Evil 7 wordt mogelijk aangekondigd op de E3.

Het gerucht kwam de wereld in door een gelekte poster. Op de poster is het mogelijke logo van Resident Evil 7 te zien, inclusief een aantal kanttekeningen. De kanttekening ‘E3 POSTER 2013 NOT FINAL’ is het opmerkelijkst.

De poster ziet er professioneel uit. Het is precies zoals je verwacht van een Resident Evil poster. Dat is dan ook meteen enigszins verdacht. Dat betekent dat iedereen met een goede visie op de Resident Evil serie en redelijke Photoshop vaardigheden, deze poster geheel eigenhandig in elkaar heeft kunnen flansen. We benadrukken daarom nogmaals dat dit bericht een gerucht is, Capcom heeft zelf nog niets laten weten over de poster.

Naast de poster is er een mail uitgelekt. Een onbekende ‘Henry’ vertelt in deze mail aan ‘Adam’ dat dit de E3 posters zijn voor Resident Evil 7. Verder meldt Henry welke kleuren en effecten gebruikt zijn en dat hij het formaat van de posters nog moet doorgeven. Lekker belangrijk. Let op dat dit gesprek ook opgezet kan zijn en dus mogelijk nep is.

We moeten dus wachten op de E3 en hopen dat we de game daar te zien krijgen. Misschien dat Capcom voor die tijd nog met een bevestiging komt, maar laten we daar maar geen geld op inzetten. Wat is jouw mening over dit gerucht?

Resident Evil 7 wordt mogelijk aangekondigd op de E3

Resident Evil 7 wordt mogelijk aangekondigd op de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch