Menu Premium
Loading...

Reset Gameplay Teaser

Gamekings Redactie 28/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen een tijdje geleden dat we iets hebben vernomen van de game Reset, ontwikkeld door het twee-man sterke Theory Interactive. Gelukkig is er een einde gekomen aan deze radiostilte, want vandaag is daar dan eindelijk de Reset Gameplay Teaser.

Het unieke van Reset als puzzelgame is dat je terug in de tijd kunt te reizen. Dit kun je gebruiken om puzzels in co-op met jezelf op te lossen. De trailer laat een donkere, regenachtige stedelijke omgeving zien met twee figuren in een soort exo-suits die van alles verplaatsen om de puzzel te kunnen oplossen. Wat verder bijzonder is, is dat je beide figuren bent in deze game. De ene bestuur je zelf, terwijl je de ander kan gebruiken om al tijdreizend jouw puzzel op te lossen. Dit moet ervoor zorgen dat je al hersenkrakend tactisch te werk gaat, want bij elke puzzel heb je namelijk twee man nodig. Omdat je dus beide personages bestuurt, vergt Reset wel enig creatief inzicht en dat moet ervoor zorgen dat de game leuk is om te spelen. Volgens co-ontwikkelaar Alpo Oksaharju is het geheel opgebouwd uit gameplay waarbij je objecten moet verplaatsen om de puzzels op te lossen en vandaar wordt de vergelijking met een game als Portal snel gemaakt.

Waarschijnlijk duurt het even voordat we met Reset aan de slag kunnen, want het is nog niet duidelijk wanneer de game uitkomt. Wel is al bekend dat Reset uitkomt op de PC en afgaande op de Reset Gameplay Teaser is het zeker een titel die we in de gaten moeten houden!

Reset Gameplay Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch