Menu Premium

Ratchet and Clank: Nexus ligt op 13 november in de winkels

Gamekings Redactie 03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een geregelde tijd terug dat we voor het laatst een Ratchet and Clank-game voor de kiezen kregen. Ja, natuurlijk hadden we vorig jaar nog The Ratchet and Clack Trilogy, maar de laatste nieuwe titel stamt uit 2009. Daar komt nu een vervolg op, want Ratchet and Clank: Nexus ligt op 13 november in de winkels. Tevens is dit het laatste deel in de Future-serie van de Ratchet and Clank-franchise.

In Ratchet and Clank: Nexus (in de Verenigde Staten bekend als Rachet and Clank: Into the Nexus) speel je uiteraard met Ratchet en clank. In hun schoenen ben je bezig met het escorteren van de criminele tweeling Vendra en Neftin Prog. Zij moeten namelijk naar de Vartax Detention Center. Zoals verwacht gaat dit niet als gepland en zij ontsnappen, terwijl Ratchet en Clank vast zitten in een lang verlaten sector op de rand van het sterrenstelsel. Daar kom je aan op de planeet Yerek, waar je zoektocht naar Vendra en Yeftin begint.

Als je één of meerdere Ratchet and Clank-titels gespeeld hebt, weet je dat de games altijd vol zitten met gekke wapens en gadgets als bijvoorbeeld de Fusion Grenade en The Warmonger. Nieuw voor Ratchet and Clank: Nexus is The Vortex Cannon, waarmee je zwarte gaten kunt creëren waarmee vijanden naar een andere dimensie worden gestuurd. Daarnaast worden ook de Winterizer, The OmniBlaster en de Nightmare Box geïntroduceerd. Al met al zijn er genoeg gadgets en wapens die het spelen van Ratchet en clank: Nexus waard moeten maken.

De grote vraag is natuurlijk: “Wanneer komt de game uit?” Kleine kans dat je de titel van dit bericht nog niet gelezen had en je weet ondertussen dan ook dat Ratchet and Clank: Nexus op 13 november in de winkels ligt. De game wordt uitgegeven door Sony en dat maakt het dan ook een PlayStation 3-exclusieve titel.

Ratchet and Clank: Nexus ligt op 13 november in de winkels

Ratchet and Clank: Nexus ligt op 13 november in de winkels

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch