Menu Premium
Loading...

Rambo: The Video Game Machine of War Trailer

Lisette Atsma 10/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, het is dan eindelijk zover! Sylvester Stallone’s ultieme machoman Rambo krijgt na jaren wederom zijn eigen videogame. De game is al een aantal jaar in ontwikkeling, maar de in het Verenigd Koninkrijk gebaseerde uitgever Reef Entertainment heeft vandaag de Rambo: The Video Game Machine of War Trailer onthuld. Een teken dat hij er toch echt zit aan te komen.

Rambo: The Video Game is zwaar gebaseerd op de drie Rambo-films, waarin hoofdrolspeler Sylvester Stallone zoveel mogelijk mensen afschiet en zoveel mogelijk voorwerpen doet exploderen. Zoals in de trailer getoond wordt, zal dit ook veelvuldig in de game voorkomen. De game is een third-person shooter waarin je in de huid van Rambo kruipt. Je zult vervolgens scenes spelen uit de films Rambo: First Blood, Rambo: First Plood Part II en Rambo 3. De enorm succesvolle films uit de jaren tachtig dus, niet de 2008-versie die iets minder goed werd ontvangen.

Om het nog vetter te maken, hebben ze de originele stembanden van de filmmakers opgekocht om de stemmen van John Rambo en Colonel Trautman te kunnen gebruiken in de game. Gezien de acteur die Trautman speelde in 2003 overleed, is het onmogelijk om hem de stem opnieuw in te doen spreken.

Reef Entertainment had in 2011 al de rechten voor het maken van deze game opgekocht en er werd eerst aangekondigd dat hij in 2012 uit zou komen. Dit werd later verzet naar eind 2013. Het is nu echter 2014 en vroeg dit jaar zal de game dan echt uit moeten komen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360, aldus Reef Entertainment. Heb je zin in een stukje nostalgie en wil je zien hoe Reef Entertainment dat tot een game verpakt? Dan kun je hier de Rambo: The Video Game Machine of War Trailer checken!
Rambo: The Video Game Machine of War Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch