Menu Premium

Rambo The Video Game verschijnt op 21 februari

Gamekings Redactie 31/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen kent de spierbundel Sylvester Stallone wel. De man heeft ontzettend al in ontzettend veel films gespeeld, waarin hij altijd laat zijn dat hij een echte krachtpatser is. Er zijn een aantal films waarin hij dat in het bijzonder doet en dat zijn natuurlijk, hoe kan het ook anders, de Rambo-titels. Dit jaar komt er ook een game uit waarin Stallone de hoofdrol speelt als Rambo en deze heeft sinds vandaag een releasedatum. Jawel, want Rambo The Video Game verschijnt op 21 februari.

Ondertussen is de allereerste Rambo-film al zo’n 32 jaar oud, want het was 1982 dat First Blood in de bioscopen verscheen. Het was destijds super wreed om een dikke actiefilm te maken – ja, nu eigenlijk ook nog wel – en Rambo paste compleet in dat plaatje. Er kwam dan ook een vervolg in 1985, met in 1988 een derde deel. Er kwam ook een vierde deel in 2008, maar die valt voor veel mensen buiten de boot.

Dat is gelijk een van de redenen dat Rambo The Video Game de eerste drie delen als decor neemt en die verhalen vertelt. In de schoenen van Rambo kun je de eerste drie films naspelen, met alle actie die daarbij hoort. Rambo The Video Game zal dan ook veel spektakel bevatten, want ja, de fans moeten natuurlijk wel dat echte Rambo-gevoel krijgen. Ondanks dat de beste man erom bekendstaat dat ‘ie geweld niet uit de weg gaat, is het ook mogelijk om voor een meer stealthy manier van spelen te kiezen.

Vanaf wanneer dat kan, dat is nu ook duidelijk. Zoals de titel al vertelt, verschijnt Rambo The Video Game op 21 februari. Dat gebeurt op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC, dus het is helaas niet mogelijk om de game next-gen te spelen. Is dit een titel die jij in huis gaat halen?

Rambo The Video Game verschijnt op 21 februari

Rambo The Video Game verschijnt op 21 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch