Menu Premium

PS Vita Mega Pack bezitters hebben nog steeds downloadproblemen

Gamekings Redactie 08/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden kwam Sony met een goede deal om de PS Vita aantrekkelijker te maken. In plaats van overal de volle mep voor te moeten betalen, is er nu de PS Vita Mega Pack. Voor een gereduceerd bedrag is een 8GB geheugenkaart gebundeld met downloadcodes voor tien PS Vita-titels. Ook is er een bundel beschikbaar met de handheld zelf, voor iedereen die deze nog niet bezit. Alleen zijn er ook een flink aantal mensen van een koude kermis thuisgekomen. Veel PS Vita Mega Pack bezitters hebben nog steeds downloadproblemen, waardoor ze nog niet gekregen hebben waar voor betaald is.

En dat is flink balen. De PS Vita Mega Pack zou de verkopen van de PS Vita een flinke zet in de goede richting moeten geven, echter helpt dit niet mee aan de reputatie van het apparaat. Er zijn nog een flink aantal PS Vita Mega Pack bezitters die problemen ondervinden met het downloaden van hun net gekochte games. Zo worden zij niet begroet met de melding dat hun download begonnen is, maar moeten ze het doen met een foutmelding. De foutmelding in kwestie, NP-2244-2, is ondertussen een nachtmerrie voor deze gamers. Na het verschillende malen opnieuw geprobeerd te hebben, mag het tot op de dag van vandaag nog niet baten voor deze ongelukkigen. Al vanaf de vijftiende van vorige maand klagen consumenten op het officiële forum van Sony PlayStation. Zo zou het probleem namelijk niet opgelost worden na telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Klanten werden verkeerd geïnformeerd en waren nog niets opgeschoten, nadat de hoorn op de haak werd gelegd.

Gelukkig wordt het probleem ondertussen wel erkend door Sony, wat betekent dat ze er werk van gaan maken. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is, doordat niet iedereen last heeft van het probleem. Laten we hopen dat het snel is opgelost, want het is zonde als er een negatieve stempel wordt gedrukt op de PS Vita, terwijl het geen kwaad zou kunnen als de PS Vita een duw in de goede richting krijgt. Uiteraard is het niet onbelangrijk dat PS Vita Mega Pack bezitters aan de slag kunnen met de games waarvoor zij betaald hebben. Voor hen is het nog het meest belangrijk dat het niet al te lang meer duurt.

PS Vita Mega Pack bezitters hebben nog steeds downloadproblemen

PS Vita Mega Pack bezitters hebben nog steeds downloadproblemen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch