Menu Premium
Loading...

Project Spark E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers roepen al jaren dat ze beter weten dan de makers hoe een game werkelijk had moeten zijn. Ze zijn nooit tevreden en missen altijd iets of zouden het anders doen. Nu kan dat, want met Project Spark krijg je de tools en mogelijkheden om je eigen game te maken zoals jij het wil. Anders spelers kunnen deze game dan checken of jij speelt die van hen. Geen twee games zijn hetzelfde en je enige barrière is je creativiteit, zo beweren de makers dan. Bepaal het zelf hierboven in deze nieuwe Project Spark E3 2014 Trailer.

Niet alleen games, maar ook films en ander soort multimedia-ervaringen kan je hiermee maken. Wat er tot nu toe in de trailers te zien is geweest, is allemaal vrij standaard. Voornamelijk fantasiewerelden met de standaard uitziende monsters en wat remakes van oude klassiekers zoals Tetris. De echte unieke ervaringen gaan natuurlijk pas komen als iedereen met zijn handen aan Project Spark kan komen. Je kunt er voor kiezen om een compleet nieuwe map te maken of een vooraf gegenereerde map die je zelf aanpast. Het is natuurlijk stukken leuker om dat eerste te doen.

De game zal alleen beschikbaar zijn de Xbox 360, Xbox One en de PC. Wil jij meer weten over deze unieke worldbuilder exclusief van Xbox, check dan snel die trailer hierboven in de nieuwe Project Spark E3 2014 Trailer!
Project Spark E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch