Menu Premium

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney cover art onthuld

Gamekings Redactie 27/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag wordt dan officieel de Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney cover art onthuld door Nintendo! “Wijzen is onbeleefd” is mij altijd geleerd, maar als je een hoge hoed draagt of een heel aerodynamisch kapsel en kostuum hebt is het allemaal oké. In naam van de wet mag je wijzen alsof het je lust en je leven is. Tenminste, daar lijkt het op als we de cover art van Level-5’s laatste game moeten geloven.

Ah, cover art. Het lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt. De cover van een game moet jouw aandacht trekken en je iets vertellen over de game, en daar gaat behoorlijk wat werk in zitten. Dat moeten Level-5 en Capcom zich ook hebben beseft tijdens de laatste ontwikkelfase van hun franchise cross-over Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney. We zien de twee hoofdpersonen met hun hulpjes beschuldigend wijzen en op de onheilspellende achtergrond twee duistere figuren die ongetwijfeld een rol spelen in de game. Dat klinkt als een avontuur in wording!

Zowel de welgemanierde professor als de dramatische maar rechtschapen advocaat hebben na een aantal hooggewaardeerde games waarin ze afzonderlijk de show stalen, een grote fanbase opgebouwd. Maar nu worden de twee (inclusief sidekicks) gecombineerd om als een soort van dreamteam het grote kwaad te bestrijden. Die strijd gaat plaatsvinden op je Nintendo 3DS of Nintendo 2DS, waar je het mysterie van Labyrinth City moet oplossen. Van beide franchises vind je straks ook typerende gameplay terug in deze game. Als professor Layton speur je locaties af op aanwijzingen en puzzels en als Phoenix Wright leg je in de rechtszaal getuigen het vuur aan de schenen om zo de verschrikkelijke waarheid te ontrafelen en het recht te laten zegevieren.

Dit allemaal is vanaf 18 maart te beleven op de Nintendo 3DS of 2DS en afgaande op de cover art laten de mannen hun wijsvingertjes flink wapperen. Laat je ogen tot die tijd nog maar even over de cover art gaan, want het wachten duurt nog even.

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney cover art onthuld

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney cover art onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch