Menu Premium
Loading...

Professor Layton and the Miracle Mask New Features Trailer

Gamekings Redactie 04/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zeer succesvolle Professor Layton serie heeft zijn overstap naar de 3DS gemaakt. De nieuwe features van de game komen allemaal voorbij in de Professor Layton and the Miracle Mask New Features Trailer.

Tot nu toe zijn er al vier delen van de serie verschenen op de Nintendo DS en deze werden altijd zeer goed ontvangen. Nu is de 3DS aan de beurt met Professor Layton and the Miracle Mask. De titel verklapt al een beetje dat je een gemaskerd persoon achterna gaat. Volgens legendes zal de drager van het masker beschikking krijgen over onvoorstelbare kracht. Deze kracht wordt natuurlijk misbruikt door iemand met minder goede intenties. Jij moet als Professor Layton uitzoeken wie zich verschuilt achter het masker en zorgen dat het niet in de spreekwoordelijke soep loopt.

Door middel van puzzels zul je steeds verder in het verhaal komen en puzzels weet de game altijd in grote hoeveelheid te leveren. Ook deze game bevat standaard 150 puzzels. Daarnaast kun je iedere dag van het jaar een gratis puzzel downloaden, dus komen er nog een slordige 365 puzzels bij.

Miracle Mask was in 2009 officieel aangekondigd als DS game. Toen Akihiro Hino echter de 3DS had gezien werd er besloten om de game om te zetten naar de 3DS. In eerste instantie werd er een nep 3D-effect gecreëerd en over de DS-versie gegooid, maar omdat dit toch niet in de smaak viel, is de gehele game herbouwd om het volle 3D-effect te kunnen ondersteunen.

Japanners konden al genieten van de game op 26 februari vorig jaar. De releasedatum van Europa is echter anderhalf jaar later op 26 oktober 2012. Dus over drie weken kunnen we eindelijk zelf het mysterie van de Miracle Mask oplossen.

Professor Layton and the Miracle Mask New Features Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch