Menu Premium
Loading...

Professor Layton and the Azran Legacy Trailer

Gamekings Redactie 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vijf succesvolle delen is het binnen twee weken tijd voor een nieuwe game waarin we met Professor Layton het avontuur aangaan. Geen release gaat niet gepaard met verse beelden en vandaar worden we vandaag verblijd met de Professor Layton and the Azran Legacy Trailer.

Professor Hershel Layton is een man die continu de taak krijgt om mysteries op te lossen. Dit begon in 2007 met Professor Layton and the Curious Village voor de Nintendo DS, dat wereldwijd een groot succes werd. De game won verschillende prijzen en was de basis voor een serie die nu beland is bij het zesde deel. Fans van de serie hebben een jaar moeten wachten, maar na het in oktober 2012 uitgekomen Professor Layton and the Miracle Mask komt ontwikkelaar Level-5 met Professor Layton and the Azran Legacy.

Professor Layton and the Azran Legacy is een directe opvolger van het vorige deel, wat het verhaal betreft. Een mysterieuze organisatie, bekend als Targent, willen de krachten van de legendarische Azran voor zichzelf. Professor Layton krijgt de taak om naar de stad Snowrassa te gaan om een mysterie te ontrafelen rondom een ‘levende mummie’, wat naar alle waarschijnlijk te maken heeft met de krachten die Targent graag wil. Bij toeval ontmoeten ze Aurora, een meisje dat afstamt van de Azran-bevolking en Layton wil samen met zijn assistente Emmy ervoor zorgen dat alles tot een goed einde komt. Mysterieus tot in de puntjes!

Er zijn een flink aantal nieuwe puzzels te vinden in de game, wat er maar liefst meer dan 500 zijn. Genoeg om je een tijdje zoet te houden. Het mysterie is vanaf 8 november te ontrafelen, want dan komt Professor Layton and the Azran Legacy uit op de Nintendo 3DS.

Professor Layton and the Azran Legacy Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch