Menu Premium

Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire verschijnen 21 november

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk, naast een Mario- en Zelda-titel, moet er natuurlijk ook een Pokémon-game voorbij komen tijdens de persconferentie van Nintendo. Dit jaar zijn dat er twee: Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire verschijnen 21 november dit jaar voor de 3DS!

Beide games brengen een oud avontuur in een nieuw jasje, enkele nieuwe Pokémon en nieuwe Mega Evolutions met zich mee. Het avontuur speelt zich deze keer af in Hoeen, een eiland dat omgeven is door vele kleinere eilanden. Een levende vulkaan vormt het middelpunt van deze eilandenbundel. Ook deze titels gaan verder in op het mysterie rondom de Mega Evolutions. Je zal daarom ook op pad gaan om dit geheim te ontrafelen, terwijl je onderweg je Pokédex aanvult en andere trainers een pak slaag geeft.

Beide games zijn remakes van de originele games, gestoken in het jasje van Pokémon X en Y. De games kennen dus heel hoogstwaarschijnlijk dezelfde features die we ook in de eerdere games tegenkwamen. Ook kennen de games een online-functie, waarmee je Pokémons kunt uitwisselen en kunt vechten tegen andere spelers. Ook de Pokémon op de covers zijn inmiddels onthuld, dit zijn de Legendaries Kyogre en Groudon.

Ben jij klaar om nogmaals de wereld van Pokémon Ruby en Sapphire te ontdekken, alleen dan met vernieuwde graphics, gameplay-elementen en natuurlijk Pokémon?

Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire verschijnen 21 november

Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire verschijnen 21 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch