Menu Premium

PlayStation Now beta start 31 juli in de VS en Canada

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games streamen vanuit de Playstation 4 naar je tv of Vita zal nog even duren voor ons, maar de PlayStation Now beta start 31 juli in de VS en Canada. Dit zal hopelijk betekenen dat wij een mooi afgewerkt product mogen ontvangen als de service in Nederland uitkomt.

De gesloten beta is al sinds januari aan de gang, maar voor de Amerikanen zal daar binnenkort verandering in komen. Bij de open beta zullen meer dan honderd games zitten, waaronder Dead Space 3, God of War: Ascension, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Ultra Street Fighter 4 en Ratchet and Clank: Into the Nexus.

Playstation Now is een streaming service die gebaseerd is op Gaikai-technologie. Deze service zal gameplay van je Playstation 3, 4 en PS Vita naar verschillende media, zoals tv’s en smartphones, kunnen streamen en onderling naar elkaar. De gebruiker zal ook, door eenmalig of in abonnementsvorm te betalen, games van de Playstation 1 en 2 kunnen bemachtigen en spelen. Sony raadde wel in ieder geval het gebruik van de Dualshock 3 controller aan, ook bij andere apparaten, omdat de games gemaakt zijn met die controller layout in gedachte. Verder zal je minstens een internetsnelheid van 5Mbps moet hebben om het beste uit de service te halen.

De open beta van PlayStation Now zal 31 juli van start gaan, maar voor een Europese release is er nog geen vaste datum.

PlayStation Now beta start 31 juli in de VS en Canada

PlayStation Now beta start 31 juli in de VS en Canada

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch