Menu Premium

PlayStation 4 is vanaf april zonder pre-order te verkijgen in Europa

Karim Shehata 21/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is al sinds november 2013 verkrijgbaar, maar sinds die tijd is de kans klein geweest dat je next-gen console van Sony überhaupt in de winkel hebt zien liggen. Dit is overigens niet zo gek, want de PlayStation 4 heeft in de afgelopen vier maanden ruim vijf miljoen keer verkocht. Hierdoor kan elke levering die bij een winkel of webshop aankomt, meteen verstuurd worden naar de gamers die een pre-order hebben geplaatst. Binnenkort is het de bedoeling dat je de next-gen console van Sony wél in de winkel valt te zien, want de PlayStation 4 is vanaf april zonder pre-order te verkijgen in Europa volgens Sony.

Dit zegt PlayStation UK en Ierland-baas Fergal Gara tegen MCV. “Ik kan het niet precies zeggen, maar gebaseerd op wat ik tot nu toe heb gezien, is het ‘tricky’ tot ongeveer april”, aldus Gara. “Waarschijnlijk is de PlayStation 4 vrij te verkrijgen vanaf april, dat denken wij in ieder geval. Het kan natuurlijk wat eerder zijn, of later, maar zeker is dat het binnenkort gaat gebeuren”. Hierdoor kunnen gamers zonder PlayStation 4 een gat in de lucht springen, want voor de zomer moet het mogelijk zijn om zonder pre-order je handen vuil te maken aan de PlayStation 4.

Opvallend is overigens dat Sony (en dus Gara) zeer waren geschrokken van de immense hoeveelheid aan pre-orders voor de launch van de PlayStation 4. “We vroegen onszelf af of de cijfers echt waren en of mensen niet meerdere PlayStation 4’s per huishouden pre-orderde”, aldus een nog altijd verbaasde Gara. Dit bleek uiteindelijk, op een paar uitzonderlijke gevallen na, niet het geval te zijn, waardoor de PlayStation 4 een zeer groot succes werd en nog altijd is. Wanneer je de next-gen console van PlayStation 4 dus nog niet hebt weten te bemachtigen en deze erg graag wilt, kun je vanaf april waarschijnlijk je kans pakken.

PlayStation 4 is vanaf april zonder pre-order te verkijgen in Europa

PlayStation 4 is vanaf april zonder pre-order te verkijgen in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch