Menu Premium

PlatinumGames werkt mogelijk aan TMNT-game

Rik Koning 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onafhankelijke Japanse developer PlatinumGames werkt mogelijk aan een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game. Dit kwam naar buiten nadat Activision ogenschijnlijk bij de Australische overheid een verzoek deed om de game een leeftijdsclassificatie te geven.

De laatste TMNT-game kwam uit in 2014 op de PlayStation 3, Xbox 360 en de Nintendo 3DS en werd door het Amerikaanse WayForward Technologies gemaakt. Deze nieuwe Turtles-titel van Japanse makelaardij zal volgens geruchten in 2016 uitkomen voor de PC, last-gen consoles en current-gen consoles. Enigszins te verwachten was een nieuwe game uit de franchise wel, aangezien er over de jaren heen al ruim dertig games over dit vrolijke viertal gemaakt zijn.

Het geruchtenvuurtje van een nieuwe TMNT-game wordt nog eens extra aangewakkerd door de laatste patch voor Activision’s Tony Hawk’s Pro Skater 5, die onder andere een campaign bevatte die volledig in het thema staat van onze groene schildpadvrienden. Binnenkort hierover dus hoogstwaarschijnlijk meer!

Bron: Australian Classification

PlatinumGames werkt mogelijk aan TMNT-game

PlatinumGames werkt mogelijk aan TMNT-game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch