Menu Premium

PlanetSide 2 op de PlayStation 4 vereist geen PS Plus

Lisette Atsma 06/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

PC-gamers hebben al een poosje toegang tot PlanetSide 2. De game werd voor het eerst aangekondigd in 2011 en fans hadden verwacht dat de first-person shooter een launchtitel voor de PlayStation 4 zou zijn. Dit bleek helaas niet het geval, wantwe wachten nu nog steeds op de consolerelease van de game. Toch is er vandaag goed nieuws voor gamers die niet continu willen betalen voor een game welke een free-to-play titel is op de PC, want PlanetSide 2 op de PlayStation 4 vereist geen PS Plus om te spelen. Je bent dus niet verplicht om hier een abonnement op te nemen om van de game te kunnen genieten.

Planetside 2 is de remake van de originele PlanetSide, welke een PC-exclusive titel is uit 2003. Volgens Sony zal de PlayStation 4 versie van PlanetSide 2 precies hetzelfde zijn als die op de PC, maar dan met alle settings op maximaal. In de game zal je kunnen kiezen uit drie verschillende fracties om voor te vechten. De Terran Republic, de New Conglomerate en de Vanu Sovereignty. De game kent verschillende arena’s en continenten waar de drie fracties vechten om controle. Binnen de fracties zijn er zes verschillende classes om uit te kiezen en ieder van deze klassen heeft zijn eigen wapens, upgrades, skills en zijn eigen achievement-systeem. De drie fracties vechten al jaren om de macht op de planeet Auraxis, nadat hun contact met aarde is opgehouden. Alle drie de fracties hebben een eigen idee over hoe men verder moet met het leven.

Een releasedate is nog niet aangekondigd, wel heeft Sony laten weten dat er een speelbare demo van de PlayStation 4 versie van PlanetSide 2 aanwezig zal zijn op zowel de E3 2014 als bij de Major League Gaming kampioenschappen later deze zomer. De kans is dus aanwezig dat er rond die tijd ook meer duidelijkheid zal komen over een releasedate van de game op de laatste console van Sony.

PlanetSide 2 op de PlayStation 4 vereist geen PS Plus

PlanetSide 2 op de PlayStation 4 vereist geen PS Plus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch