Menu Premium
Loading...

Plague Inc: Evolved E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zal misschien van het populaire telefoonspelletje Plague Inc. hebben gehoord.Voor de echte fans is er goed nieuws, de game komt namelijk uit voor op de Xbox One. Wil jij weten wat dit allemaal inhoud? Bekijk dan de Plague Inc: Evolved E3 2014 Trailer.

Plague Inc is een strategie-simulatie game, waarin het doel is om de mensheid uit te laten sterven. Dit kan op verschillende manieren, zo kan je kiezen tussen verschillende dodelijke virussen of bacteriën. Deze start bij een simpele verkoudheid, maar je kan jezelf doorontwikkelen tot een echte bedreiging, namelijk een massa dodende plaag. In Plague Inc: Evolved komen er nieuwe aspecten naar voren. Zo beschikt de game over een multiplayer-versie, waarin het mogelijk is om samen de mensheid uit te roeien, ook kan je beslissen om de ander juist tegen te werken. Het is mogelijk om de impact van de door jouw gekozen ziekte te zien over de hele wereld. Ook kun je de ziekte zien evalueren in het menselijk lichaam in een scan. Het team van Ndemic Creations is behoorlijk klein begonnen en wat begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een volledige game. Ndemic Creations heeft dan ook voor Plague Inc geen eerdere titels op hun naam staan.

Ben jij van plan Plague Inc: Evolved te gaan spelen? Kijk wat je te wachten staat in de Plague Inc: Evolved E3 2014 Trailer. Op 20 februari 2014 is deze game uitgekomen voor de PC  en komt binnenkort uit voor de Xbox One.

nieuws_20140612Plague

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch