Menu Premium
Loading...

Pikmin 3 Meet the Pikmin Trailer

Karim Shehata 08/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de afgelopen E3 van een klein maandje geleden heeft Nintendo een groot arsenaal aan toekomstige titels aangekondigd waaronder Super Mario 3D World en Mario Kart 8. Wat de trouwe Nintendo gamer echter niet moet vergeten is dat er eind deze maand al een grote titel verschijnt op de Wii U namelijk Pikmin 3. De schattige en tegelijkertijd gewelddadige game ligt op 26 juli in de winkels, maar voordat je met de game aan de slag gaat, kun je de aandoenlijke mormels alvast leren kennen in de Pikmin 3 Meet the Pikmin Trailer.

In de trailer kun je kennismaken met de Blue Pikmin, dit beestje is vooral goed op het land en in het water. Zo kun je in de trailer zien hoe de blauwe Pikmin’s in het water een maatje te groot zijn voor andere tegenstanders. Ook kun je straks aan de slag met de Red Pikmin. Deze Pikmin is goed bestand tegen vuur en is vele malen feller dan de andere personages in de game. Wanneer je dus een groot en hard gevecht in gaat, lijken de rode diertjes goed van pas te komen. In de trailer zien we verder nog de Yellow Pikmin, Rock Pikmin en Winged Pikmin tekeer gaan.

Gamers die al een tijdje uitkijken naar de RTS van Nintendo moeten nog maar héél even het geduld zien op te brengen, want zoals gezegd verschijnt de exclusieve Wii U titel eind deze maand op 26 juli.  Maar goed, vlam die trailer aan, want je wil deze plant-achtige vlerken natuurlijk gewoon met je eigen ogen te werk zien gaan.

Pikmin 3 Meet the Pikmin Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch