Menu Premium
Loading...

Phantom Dust E3 2014 Teaser Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2014 persconferentie van Microsoft werden er beelden getoond van de remake van de in 2005 verschenen Xbox-titel Phantom Dust. Dat Phantom Dust deze E3 door Microsoft werd getoond was te verwachten, want vice president Phil Spencer van Microsoft hintte vorig jaar in november in een interview al naar een mogelijke remake van de kleine tien jaar geleden verschenen Xbox-titel. De game verscheen destijds echter nooit in Europa, hoewel deze in Japan en Noord-Amerika positief werd ontvangen. Nu de game exclusief naar de Xbox One komt, kunnen we ook in Europa straks uitgebreid aan de slag met Phantom Dust.

Hoewel er op dit moment nog weinig informatie bekend is over Phantom Dust, weten we wel dat het originele Phantom Dust een echte zogeheten cult hit was in Japan en Noord-Amerika. De game werd bedacht door Yukio Futatsugi en is een actie-strategie game waarin kaarten een belangrijk rol spelen. Het originele verhaal van Phantom Dust speelde zich af in een verre toekomst op aarde, waarbij het landschap veranderd was in stoffige vlaktes.

De game zal dus exclusief uitkomen voor de Xbox One. We kunnen voor de Xbox One remake van Phantom Dust hoogstwaarschijnlijk compleet nieuwe gameplay en next-gen graphics verwachten. Omdat de releasedatum echter nog niet bekend is, zullen we het voor nu alleen moeten doen met de door Microsoft getoonde teaser trailer.

Phantom Dust E3 2014 Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch