Menu Premium

Peter Dinklage in Destiny vervangen omdat hij weinig tijd had

Rik Koning 11/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie heeft in een eerder stadium bekendgemaakt dat het Game of Thrones-ster Peter Dinklage vervangen heeft als voice-actor voor de opkomende uitbreiding van Destiny, genaamd The Taken King. De stem van iedereens favoriete dwerg zal plaats moeten maken voor de stem van acteur Nolan North, onder andere bekend als vertolker van Nathan Drake in Uncharted. De reden voor de plotselinge verandering voor de stem van het vliegende robothulpje Ghost, is het gebrek aan tijd in Dinklage’s schema.

De stem van Dinklage was al te horen in de beta van The Taken King en leidde tot enige kritiek van de fanbase, die niet tevreden was over de kwaliteit van Ghost’s dialoog. Er gaan dan ook geruchten dat niet de beschikbaarheid, maar de tegenvallende performance van Dinklage de reden zou zijn voor de wisseling. Zo werd in een update van de beta-versie al een lading effecten over de bestaande audio gegooid, waardoor de stem minder monotoon overkwam. Voor de uiteindelijke release zal dit nu volledig vervangen worden door de stem van North.

Volgens Destiny’s executive producer Mark Noseworthy zijn de geruchten echter onzin. “Dinklage was geweldig om mee te werken, maar we hadden iemand nodig die vaker beschikbaar was en is,” zo verkondigde hij onlangs in een interview. “Nolan (North) is een pro, dit is wat hij doet. We kunnen hem opbellen en vragen of hij wat dialoog in wil spreken voor een interne playtest van de volgende week en hij is beschikbaar.” In The Taken King zal Ghost een belangrijkere rol in het verhaal krijgen. Ben je blij met deze verandering, of had je liever naar een robotversie van “The Imp” geluisterd? De comments… doe je ding!

Bron: Eurogamer

Peter Dinklage in Destiny vervangen omdat hij weinig tijd had

Peter Dinklage in Destiny vervangen omdat hij weinig tijd had

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch