Menu Premium
Loading...

Paragon introduceert nieuwe Hero in Sevarog Launch Trailer

Mark Hoogland 29/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 18 maart ging Paragon, de veelbelovende MOBA van Epic Games, live als Early Access-titel. Terwijl de ontwikkelaar tot aan de officiële release nog flink zal tweaken aan de game, trakteert hij ons ondertussen geregeld op nieuwe heroes. De creepy Sevarog is de eerste toevoeging aan de line-up en wordt aan ons voorgesteld in een gloednieuwe trailer.

Sevarog, die qua design lijkt te zijn weggelopen uit Mordor of het Dark Souls-universum, is een melee tank character met een enorme hamer. Handige bijkomstigheid is naast zijn kracht en durability het feit dat hij de zielen van vijanden kan consumeren om zijn health op te vullen en damage boosts te verkrijgen. Sevarog is speelbaar in het jungle-gedeelte van Paragon, dat zich tussen de in MOBA’s bekende ‘three lanes’ bevindt.

Net als alle volgende nieuwe karakters is Sevarog gratis speelbaar voor eenieder die met aanschaf van de Founder’s Pack toegang tot de Early Access heeft gescoord. Naast de toevoeging van Sevarog kwam de update van vandaag eveneens met enkele bug fixes en een balance patch voor de heroes Grux en Feng Mao.

Paragon is momenteel in Early Access speelbaar op de PlayStation 4 en de PC. Voor de zomer staat nog een gratis open beta gepland, waarna de officiële release waarschijnlijk snel zal volgen. Ben jij al verslingerd aan Paragon of wacht je liever tot de game er ‘echt’ is? Laat het weten in de comments!

Bron: GameInformer

2016_0329_ParagonSevarogLaunchTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch