Menu Premium
Loading...

P.T. komt naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de echte, hardcore fans van het horrorgenre is er goed nieuws vanaf de Gamescom 2014 in Keulen. P.T. komt naar de PlayStation 4, ofwel een nieuwe game die voor het eerst is laten zien tijdens de persconferentie van Sony tijdens dit games-evenement.

UPDATE: P.T. blijkt helemaal niet te zijn wat te denken. Gamesided.com weet te melden dat P.T. simpelweg de nieuwe Silent Hill-titel is, genaamd Silent Hills. De game wordt gemaakt door 7780 Studios, maar grote mannen als Hideo Kojima en Guillermo Del Toro zitten achter deze game. We zijn benieuwd!

P.T. is een compleet nieuwe game en ook nog eens ontwikkeld door een compleet nieuwe studio, genaamd 7780 Studios. Er is een demo vrijgegeven, welke ook meteen als interactieve teaser voor de game geldt. In de teaser trailer die is laten zien tijdens de Sony persconferentie laten ze ook meteen de reactie zien van sommige mensen op de game. Verschillende schreeuwen volgen en het is onduidelijk waardoor de personen in kwestie zo bang zijn. Zal deze nieuwe game dan garant staan voor een echte nieuwe horror klassieker? Verder dan deze trailer is er helaas niks bekend over P.T. en we zullen af moeten wachten wat deze game nog meer gaat brengen.

Wel is er vanaf dit moment een demo te downloaden in de PlayStation Store, waar mensen zelf kunnen zien waarom de mensen in de trailer nou zo erg schrokken. Misschien behoor jij tot een van de gelukkigen die zelf ook van zijn stoel af valt van de schrik, of ben jij een van de stoere die gewoon naar het scherm blijft kijken, om in alle details te zien wel verschrikkelijk wezen je verslindt? De tijd zal het leren en misschien wel angstaanjagend hard ook.

P.T. komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch