Menu Premium

Open bèta Tom Clancy’s The Division door 6,4 miljoen mensen gespeeld

Mark Hoogland 22/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft kan een paar champagneflessen opentrekken om een record te vieren. De open bèta van Tom Clancy’s The Division, die afgelopen weekend plaatsvond, is namelijk door 6,4 miljoen mensen gespeeld. Dit is het grootste aantal spelers voor een bèta die ooit voor een nieuwe IP op een current gen-platform is gehouden.

Gamers brachten gemiddeld een kleine vijf uur door in het door een pandemie getroffen New York, waarvan men zich meer dan dertig procent van de tijd ophield in The Dark Zone, het PvP-gedeelte van The Division. Zo’n 2,5 miljoen gamers konden zich hierbij niet inhouden en zijn rogue gegaan tegen andere spelers. Hoewel menigeen – waaronder onze eigen Karim – de open bèta voornamelijk voor een slimme marketingtool hielden, zag Ubisoft dit testweekend vooral als een kans om de infrastructuur en aanpassingen van de game te perfectioneren.

“We willen de miljoenen mensen die de open bèta hebben gespeeld graag bedanken’, aldus Magnus Jansen, creative director van Ubisoft. “We hopen dat iedereen heeft genoten en we kijken uit naar een succesvolle lancering van de game. We kunnen niet wachten om iedereen de mogelijkheid te geven de volledige game te ervaren wanneer The Division verkrijgbaar is op 8 maart.”

Was jij één van die miljoenen gamers die zich dit weekend in Tom Clancy’s The Division hebben gestort? Deel vooral je mening en ervaringen in de comments!

Open bèta Tom Clancy’s The Division door 6,4 miljoen mensen gespeeld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch