Menu Premium

Open bèta Gears of War 4 begint op 25 april

Karim Shehata 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt de laatste tijd steeds meer nieuws naar buiten rondom Gears of War 4. Zo hebben we de nieuwe cast leren kennen van de game, komt de cover-based shooter wellicht naar de PC én is vandaag bijvoorbeeld ook naar buitengekomen dat ontwikkelaar Splash Damage, bekend van onder meer Brink, werkt aan de multiplayer van Gears of War 4. Over de multiplayer is overigens zojuist ook nieuws naar buiten gekomen. De open bèta van Gears of War 4 begint namelijk op 25 april!

Deze zal dan speelbaar zijn tot 1 mei. Wanneer je Gears of War: Ultimate Edition in je bezit hebt, kun je een volledige week eerder aan de slag met de bèta, vanaf 18 april dus. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je de game vanzelfsprekend in bezit hebben en spelen voor 11 april. Vanaf 18 april kun je dan een code verwachten om mee te doen aan de bèta.

Informatie over de beschikbare content is niet naar buiten gekomen. Microsoft heeft daarnaast gezegd dat de bèta alleen op de Xbox One te spelen is, waardoor een bevestiging van het mogelijke bestaan van een PC-versie voorlopig uitblijft. Gears of War 4 beschouwen we voorlopig dus nog als een Xbox One-exclusive, die in de herfst van dit jaar moet gaan verschijnen. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een release in de winter, maar Microsoft heeft de release van Gears of War 4 in een eerder stadium vervroegd.

Bron: Eurogamer

Open bèta Gears of War 4 begint op 25 april

Open bèta Gears of War 4 begint op 25 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch