Menu Premium

Ontwikkelaar Max: The curse of Brotherhood laat fans stemmen

Gamekings Redactie 18/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Press Play, welke bekend is van Max: The curse of Brotherhood, gaat bij hun volgende project de input van de game community gebruiken bij het creëren van hun volgende game. Gamers kunnen vanaf vandaag stemmen op drie verschillende soorten concepten. Het winnende concept wordt uiteindelijk doorontwikkeld.

Spelers kunnen kiezen uit project: Dwarka,  project: Karoo en project: Knoxville. Dwarka is een fantasy-dungeon-crawler waarin je in de schoenen kruipt van een groep legendarische dwergen, die op zoek zijn naar goud. De wereld om hun heen zit echter vol met gevaren zoals vallen, ingestorte mijnen en monsters. In Karoo ben je vooral bezig met het ontwerpen van je eigen voertuigen om vervolgens een grote, open wereld te ontdekken. De game Knoxville is een Third person multiplayer action-survival game in de stijl van The Running Man en The Hunger Games. Gesitueerd in een sadistische gameshow, is samenwerken de sleutel. Je kan ook kiezen om je tegenstanders een loer te draaien, zodat jij uiteindelijk als winnaar uit de strijd komt.

Je kan tot 1 september stemmen op één van de bovenstaande games. De uitslag zal Press Play op 4 september bekent maken. De game die gewonnen heeft, komt uit op de Xbox One. Stemmen kan hier

Bron: Eurogamer

Ontwikkelaar Max: The curse of Brotherhood laat fans stemmen

Ontwikkelaar Max: The curse of Brotherhood laat fans stemmen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch