Menu Premium

Oddworld: New ‘n’ Tasty in maart naar Xbox One en PS3

Gamekings Redactie 15/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De echte fans hadden deze game al een tijdje in huis op de PlayStation 4. Nu is er eindelijk nieuwe informatie naar buiten gekomen over de release op andere consoles, want Oddworld: New ‘n’ Tasty komt in maart naar de Xbox One en PlayStation 3.

Oddworld: New ‘n’ Tasty is een remake van het in 1997 uitgekomen Oddworld: Abe’s Oddysee. De serie trok in de afgelopen jaren behoorlijk wat nieuws, want iedereen vroeg zich af of de game net zo goed zou zijn als het origineel. Gelukkig voldeed de game volgens vele aan het verwachtingspatroon en New ‘n’ Tasty werd daarom ook goed ontvangen. Helaas is deze game tot op heden alleen nog verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Daar komt nu gelukkig verandering in, zodat ook de andere fans met deze toch wel iets wat spraakmakende titel aan de slag kunnen.

De PC-versie van de game knalt op 25 februari via Steam je computer binnen. De Xbox One- en de PlayStation 3-versies van Oddworld komen ergens in maart onze kant op. Helaas zijn er (nog) geen berichten bekend over een release op de Xbox 360, Wii U en de PS Vita, maar naar alle waarschijnlijkheid zit dat er wel aan te komen. Echter moeten we niet raar opkijken als deze versies nog minimaal een half jaar op zich laten wachten.

Bron: Eurogamer

Oddworld: New 'n' Tasty in maart naar Xbox One en PS3

Oddworld: New ‘n’ Tasty in maart naar Xbox One en PS3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch