Menu Premium

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘N Tasty komt naar de eShop

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘N Tasty komt naar de eShop, maakte Nintendo zojuist bekend tijdens hun maandelijkse praatje. Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘N Tasty van de ontwikkelaars Oddworld Inhabitants en Just Add Water werd eerder al aangekondigd voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, de Vita, de Wii U en de PC.

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘N Tasty is een remake van het originele Oddworld Abe´s Oddysee uit 1997. De destijds populaire game werd gespeeld op een 2-dimensionaal platform waarbij je als speler moest ontsnappen uit een fabriek. Naarmate de game vorderde moesten er ook puzzels worden opgelost en moest je je eigen weg gaan navigeren.

Dat er een remake van deze game kwam werd in 2008 bekend gemaakt, maar verder werd er door zowel Nintendo als de media weinig aandacht aan deze titel besteed. Terwijl Oddworld pas in de herfst van dit jaar uit moet komen, maakt Nintendo wel al bekend dat de game te downloaden is via de eShop.

De eShop is een concurrent van, en vergelijkbaar met Steam van Valve. De online game downloadwinkel werd in 2011 in het leven geroepen door Nintendo en is beschikbaar voor de 3DS, Wii en later de Wii U. Door de game naar de eShop te brengen wil Nintendo de remake meer toegankelijk maken voor gamers.

Er is over deze game nog te weinig bekend om er een oordeel over te vellen en het zien van de presentatie tijdens Nintendo Direct roept veel meer vragen op dan antwoorden. Toch vind ik het wel leuk om te zien dat Nintendo deze serie niet heeft laten vallen.

Wordt Oddworld: Abe´s Oddysee New N´Tasty de klapper van Nintendo’s eShop dit jaar?

Oddworld: Abe's Oddysee New 'N Tasty komt naar de eShop

Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘N Tasty komt naar de eShop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch