Menu Premium

[E3 2015] Oculus VR laat consumentenversie Oculus Rift zien

Karen Koch 11/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Step into the rift: het is eindelijk zo ver! Oculus heeft vandaag zijn persconferentie en laat meteen zien waar iedereen op zit te wachten: Oculus VR laat consumentenversie Oculus Rift zien!

De Oculus heeft sinds zijn eerste editie nogal wat veranderingen doorgemaakt. Allemaal om natuurlijk het uiteindelijke product zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Als we de persconferentie mogen geloven, is dat zeker gelukt!

De Oculus zal namelijk door middel van een sensor voor je PC al je bewegingen kunnen volgen. Daarnaast zit er natuurlijk een koptelefoon aan de Oculus vast, maar mocht deze niet bevallen, kan je deze losmaken en je eigen oortjes vastmaken. Staan je ogen iets verder uit elkaar dan normaal? Ook geen probleem, de afstanden van de schermen in de Oculus zijn aan te passen! “Maar ik draag een bril…” Ook hier heeft Oculus VR aan gedacht. De Oculus is zo ontworpen dat ook brildragers gerust de headset kunnen dragen! Tot slot maakt het ook helemaal niet uit of je nou staat of zit, de Oculus volgt jouw bewegingen toch wel!

De Oculus komt, volgens de persconferentie, in het eerste kwartaal van 2016 naar de consumentenmarkt. Heb jij er zin in, of laat jij VR nog even liggen?

Oculus VR laat consumentenversie Oculus Rift zien

Oculus VR laat consumentenversie Oculus Rift zien

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch