Menu Premium

Oculus Rift pre-order komt met EVE: Valkyrie

Gamekings Redactie 10/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor diegenen die een Oculus Rift pre-order hebben staan. Vroege bestellers van de VR-device krijgen er bij lancering namelijk gratis de multiplayer space combat-game EVE: Valkyrie bij.

EVE: Valkyrie, gemaakt door ontwikkelaar CCP Games, laat spelers deel uitmaken van de vele sterrenschepen die onder leiding staan van Rán Kavik – een rol van Battlestar Galactica’s Katee Sackhoff. Jij moet als speler samen met jouw bemanningsleden navigeren naar ruimtewegen die beladen zijn met obstakels om je uiteindelijk doel te bereiken. Dit doel is een veilige doorgang creëren voor de Gallente fleet, iets wat jij eerder gezworen hebt te volbrengen.

Een exacte releasedatum is nog niet naar buiten gebracht, maar de Oculus Rift staat momenteel gepland voor het eerste kwartaal van 2016. Wel wordt verwacht dat de release pas tegen het einde van dat kwartaal werkelijkheid zal zijn.

Developer CCP Games is momenteel nog druk bezig met de ontwikkeling van EVE: Valkyrie, dat naast de Oculus Rift op PC ook verkrijgbaar zal zijn voor Playstation VR op de PlayStation 4.

Bron: VG24/7

Oculus Rift pre-order komt met EVE: Valkyrie

Oculus Rift pre-order komt met EVE: Valkyrie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch