Menu Premium

Obsidian zou graag Fallout: New Vegas 2 maken

Gamekings Redactie 12/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Obsidian Entertainment is het bedrijf dat Fallout: New Vegas heeft gemaakt. Daarnaast zijn titels als South Park: The Stick of Truth, Neverwinter Nights 2 en Star Wars Knights of The Old Republic II het resultaat van de ontwikkelaars bij Obsidian. Misschien wordt het tijd om nog een deeltje twee toe te voegen aan dit lijstje, want Obsidian zou graag Fallout: New Vegas 2 maken.

De CEO van Obsidian, Feargus Urquhart heeft misschien een gekke naam, zijn plannen voor een mogelijk tweede deel in de New Vegas serie zijn dat zeker niet. Obsidian Entertainment zit in Los Angeles, niet ver van Las Vegas, waar de game natuurlijk op gebaseerd is. Een nieuwe Fallout zou als het aan Urquhart ligt dan wederom aan de westelijke kant van de VS plaatsvinden. Naast Fallout: New Vegas heeft Urquhart bij Interplay en dochterbedrijf Black Isle Studios gewerkt aan Fallout 1 en 2. Hij is dus zeker geen leek op het gebied van de met uranium, wapens, en wazige personages overgoten franchise.

Of een mogelijk nieuw Fallout deel een vervolg gaat zijn op Fallout: New Vegas, of een compleet nieuw verhaal met een nieuw gebied, is niet duidelijk. De game is dan ook nog niet bevestigd. Hoop is er wel, want naast het feit dat Obsidian graag een nieuwe Fallout zou willen maken, zijn de banden met Bethesda erg goed en zou het financieel gezien geen slecht idee zijn om een nieuwe Fallout op de markt te brengen. Wel denkt Fallout veteraan Urquhart dat het lastig kan zijn in verband met de nieuwe consoles die er aan gaan komen, maar waarvan nog geen bevestigde releasedata zijn. Bethesda heeft vooralsnog niets bevestigd, maar het feit dat ze nieuwe mensen aannemen om het next-gen development-team te versterken belooft veel goeds.

Zou jij een nieuwe Fallout door Obsidian waarderen, of heb je misschien liever een andere ontwikkelaar? Zou je dan liever een New Vegas 2 zien of een hele nieuwe game in de Fallout serie?

Obsidian zou graag Fallout: New Vegas 2 maken

Obsidian zou graag Fallout: New Vegas 2 maken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch