Menu Premium

Nintendo kondigt Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition aan

Gamekings Redactie 08/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populaire mobile game van Gungho krijgt zijn eigen Super Mario Bros. variant voor de 3DS, want Nintendo kondigt samen met Gungho Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition aan. Een nieuwe game voor de Nintendo 3DS, waarin de gameplay van Puzzle & Dragons gecombineerd wordt met de personages en setting die je kent van de Super Mario Bros.-games.

Voor wie Puzzle & Dragons niet kent, het is een mateloos populaire mobile game in het genre van de puzzle-rpg. Je kunt het misschien het beste vergelijken met de Puzzle Quest-serie plus wat elementen van Pokémon. Vooral in Japan is de game een groot succes, waardoor Gungho ook in Japan een van de snelst groeiende studio’s is. Het is overigens niet de eerste Puzzle & Dragons die naar de handheld van Nintendo komt. In 2013 kwam Puzzle & Dragons Z al uit op de 3DS, wat dat jaar meteen een van de bestverkopende 3DS-titels was. Deze keer maakt de Puzzle & Dragons gameplay gebruik van het Nintendo-universum, wat waarschijnlijk voor een nog groter succes zal gaan leiden in Japan.

Voorlopig is Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition alleen voor de Japanse markt aangekondigd, hij zal daar op 29 april al verschijnen. Of de 3DS-game ook nog naar ons komt, is nog onduidelijk.

Nintendo kondigt Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition aan

Nintendo kondigt Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch