Menu Premium
Loading...

Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom on the Nintendo 3DS Trailer

Gamekings Redactie 28/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze zijn bij Nintendo een groot liefhebber van nostalgie. De meeste series van de Japanners zelf gaan al bijna dertig jaar mee en ook de Virtual Console wordt geregeld geupdate met verloren pareltjes van vroeger. Check hier de Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom on the Nintendo 3DS Trailer, waarin ze kort en krachtig duidelijk maken dat ook deze game op de Nintendo 3DS gearriveerd is.

Ondertussen is het tweeëntwintig jaar geleden dat Ninja Gaiden II: The Ancient Ship of Doom het daglicht zag op de Nintendo Entertainment System, oftewel de NES. In de game volg je, ondanks dat de titel anders doet vermoeden, het verhaal tussen Ninja Gaiden en Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos. Een van de hoofdrolspelers uit de eerste delen, Irene Lew, wordt achtervolgd door een vijand en naar een klif toegeleid. De vijand in kwestie lijkt verdacht veel op Ryu, het personage dat je speelt. Toch ben jij en niet en toch krijg je de schuld dat Irene Lew zich te pletter stort van de klif af.

Ninja Gaiden II: The Ancient Ship of Doom werd ontzettend goed ontvangen door praktisch alles en iedereen, wat ervoor zorgde dat de game ook naar de Atari Lynx kwam en speelbaar werd via de Virtual Console op de Wii. Vanaf heden is het ook mogelijk om Ninja Gaiden II: The Ancient Ship of Doom onderweg te spelen, gezien de Virtual Console op de Nintendo 3DS ook wordt verrijkt met de game. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check hier de Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom on the Nintendo 3DS Trailer!

Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom on the Nintendo 3DS Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch