Menu Premium
Loading...

Night In The Woods komt naar de PlayStation 4

Karim Shehata 04/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation-platformen zitten inmiddels vol met indie-games. Wanneer je op je PlayStation 3 of PS Vita de PlayStation Store opent, ga je ongetwijfeld een hele berg aan indie-games vinden en dat is voor veel gamers een feest te noemen. De in november 2013 verschenen PlayStation 4 wil ook erg snel een grote catalogus aan indie-games kunnen presenteren en er komt er vandaag één bij, welke overigens wel pas in de toekomst verschijnt: Night in the Woods komt naar de PlayStation 4.

Dit heeft Scott Benson, animator voor Night In The Woods, bekendgemaakt op het officiële PlayStation Blog. Wanneer je de game nog niet kent, is het misschien handig om te vermelden dat Night In The Woods een adventure-game is, die zich vooral focust op het verhaal, de personages en het verkennen van het speelbare gebied. Overigens blijft het daar niet bij, want je moet wel een beetje met een platform-game om kunnen gaan om je door deze stad te bewegen volgens de ontwikkelaar. Wat altijd leuk is om te doen, is natuurlijk dingen slopen en volgens de ontwikkelaar mag je dat genoeg gaan doen in deze game. Ook ga je veel met je ‘vrienden hangen’ in deze game en daarmee doelt Benson in de post op het PlayStation Blog op de personages in de game.

De game speelt zich af in een dorpje genaamd Possum Springs, waarnaar hoofdpersonage Mae terugkeert nadat ze het niet redde op een school buiten dit dorpje. De vrienden en het dorpje lijken het leven echter zeer normaal te hebben opgepakt sinds haar vertrek, en dus ook terugkomst, maar er gebeuren Mae en het dorpje zelf wat rare dingen in de tijd dat het hoofdpersonage terug is gekeerd. Wat deze rare dingen zijn, kom je pas te weten in 2015. Dat is namelijk het moment waarop de game verschijnt voor de PC, Linux, Mac en dus de PlayStation 4.

Night In The Woods komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch