Menu Premium
Loading...

Nieuwe video toont Final Fantasy XV: Episode Duscae op Xbox One

René Janssen 20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe video toont Final Fantasy XV: Episode Duscae op Xbox OneVoor degenen die wat meer willen zien van Final Fantasy XV: Episode Duscae: regisseur Hajime Tabata was zo aardig je een blik te laten op wat gameplay. Met de nadruk op de controls. De Xbox One versie werd getoond tijdens een uitzending van Active Time Report Page 4.0.

Je ziet de groep van dit keer mannelijke hoofdpersonages door diverse omgevingen rondhuppelen. Door zowel wild west achtige landschappen als in Red Dead Redemption, als over snelwegen in Grand Theft Auto (sterker nog: ik verwachtte op elk moment Trevor nog even zijn camper uit te komen). Er wordt even gesprongen en geklauterd om alle mogelijke bewegingen te laten zien.  Het volgende moment volgt er een gevecht met een aantal creaturen. De soort van mammoets zien er weliswaar wat log en niet echt gevaarlijk uit, maar er wordt lustig op ze los gehakt. Ze zullen het wel verdiend hebben.

Met een bepaalde move kunnen de mannen hun aanval ook vanaf boven voorbereiden, door aan hun zwaard te hangen die ze hoog in een of ander bouwwerk steken, om zich vervolgens op hun vijand te laten dalen voor een final blow. Ze blijken ook razendsnel te zijn. In een flits stormen ze op hun doelwit af, om vervolgens een paar rake klappen uit te delen. Ten slotte worden er nog wat fighting moves getoond ,waar een aantal soldaten met de grond gelijk mee worden gemaakt.

Final Fantasy XV: Episode Duscae wordt als demo bijgeleverd bij Final Fantasy Type-0 HD, welke op 20 maart verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een officiële releasedatum is nog onbekend voor de game, waarvan bekend is geworden dat de demo de resolutie van 1080p en 30 frames per seconde niet weet aan te tikken. De uiteindelijke versie van de game moet dit wel gaan halen volgens Square Enix. Staat hij op je verlanglijstje na het zien van bovenstaande trailer? Je weet waar je de comments mag plaatsen.

Bron: DualShockers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch