Menu Premium
Loading...

Nieuwe live-action trailer Deus Ex: Mankind Divided

Suzanne de Jong 26/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Deus Ex-universum gaat zich op 23 augustus uitbreiden met Deus Ex: Mankind Divided. De game komt uit de op de PlayStartion 4, Xbox One en PC. Bij zo’n release horen vanzelfsprekend trailers en vandaag is dan ook de bovenstaande live-action trailer onthuld.

De trailer neemt je mee naar het tijdperk na Deus Ex: Human Revolution, waarin duidelijk te zien is dat mechanische apartheid een rol speelt. Het jaar 2027, het jaar waarin de game zich zal afspelen, verloopt bloederig. Dit gezien het feit dat mechanisch verbeterde mensen last krijgen van psychotische waanbeelden, waardoor zij de controle verliezen over zichzelf en anderen te lijf gaan. Regeringen voeren wetten in zoals het uit de buurt houden van de ‘Augs’ bij de ‘Naturals’, die in de game beter bekend zal komen te staan als de ‘Human Restoration Act’-wet. In de game zul je je een weg moeten banen door deze problematiek, met alle bijkomende spanning en sensatie van dien.

Het jij zin om de actie van de live-action trailer in-game te beleven? We zijn benieuwd of jij de game op 23 augustus gaat halen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch