Menu Premium

Nieuwe GTA Online-update is vanaf nu beschikbaar

Gamekings Redactie 05/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er met z’n allen een aantal weekjes op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. De Nieuwe GTA Online-update is vanaf nu beschikbaar en dit betekent het einde van een maandje geknoei door Rockstar en het begin van een groots online avontuur.

Het ‘oh zo grote’ Rockstar kwam met GTA Online ook voor een aantal verassingen te staan. Zo waren singleplayer-savegames ineens weg, was het soms niet mogelijk om online te gaan en als klap op de vuurpijl was het ook mogelijk dat je ineens je online personage kwijt was. Al met al redelijk grote problemen wat menig mens Rockstar behoorlijk kwalijk nam. Toen GTA V nog in ontwikkeling was, heeft Rockstar zich in ieder geval goed ingedekt door te zeggen: “Dit is ook voor ons nieuw en hebben totaal geen idee of het allemaal gaat werken, misschien falen we wel.” Ik vind het knap dat een grote toonaangevende organisatie dit over zichzelf durft te zeggen. Dit is ook een van de redenen dat de grote gameontwikkelaar bij veel mensen diep in het hart zit gesloten. Desondanks dat de problemen die ontstaan zijn een aardig formaat hebben, speelt Rockstar daar handig op in door de het GTA$ Stimulus pakket aan te bieden. Iedereen die in oktober de game heeft gespeeld, en deze update downloadt, zal niet alleen alle problemen opgelost zien worden, maar krijgt ook gezellig in totaal 500.000 dollar op zijn virtuele rekening bijgeschreven. Een mooie oplossing van Rockstar, want het gebaar is meer waard dan het geld zelf.

De problemen die zijn ontstaan in het begin zijn mede voortgekomen uit het feit dat iedereen tegelijkertijd GTA Online ging spelen, met als gevolg dat de servers niet meer goed functioneerde. Ook dit trekt Rockstar Games zich erg aan en daarom is dit gebaar van hen ook zo mooi. Mocht je toch nog iets tegenkomen, dan vraagt Rockstar of je dit even tegen ze wilt zeggen, dan kunnen zij het namelijk oplossen. Dit kan je het beste doen door hier te klikken.

De GTA$ Stimulus-update zal in de komende dagen voor iedereen beschikbaar worden. Er is nog niet gezegd welke regio als eerste zal beschikken over de update, maar ik denk niet dat het iets uitmaakt. Nu dit probleem is opgelost rest ons maar een ding: wachten op een releasedatum van de eerder aangekondigde Beach Bum Pack-DLC.

Nieuwe GTA Online-update is vanaf nu beschikbaar

Nieuwe GTA Online-update is vanaf nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch