Menu Premium

Nieuwe details van Persona 5

Karen Koch 11/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de Japanse RPG zal het vast niet zijn ontgaan, maar de laatste paar weken komt er steeds meer informatie over Persona 5 binnendruppelen. Vandaag is niet anders, want er zijn nog meer nieuwe details van Persona 5 onthuld. Deze gaan ondere andere over de setting van de game en de terugkerende mechanics uit vorige delen.

Om te beginnen: je zal een balans tussen je schoolleven en je nachtelijke avonturen moeten vinden. De lessen op school zullen gewoon gevolgd moeten worden en ook de kalender en het weersysteem komen terug in de game. Ook is er iets meer over de setting bekend gemaakt. Oplettende fans en mensen die Japans kunnen lezen hebben het misschien al gezien, maar de game zal zich in ieder geval deels in Shibuya afspelen. Of het daarbij blijft of dat je door heel Tokyo kan reizen, is nog niet bekend.

Daarnaast zijn er ook wat meer dingen over de context van de game bekendgemaakt. Wat sowieso een motief gaat worden, is het thema van gevangenschap. Tevens is ook de naam van de Persona van de protagonist bekend: Arsene. De rest van de details kan je in de bron lezen.

Persona 5 komt dit jaar nog uit in Japan voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4. Daarna duurt het waarschijnlijk niet al te lang meer voordat de game ook in andere delen van de wereld te krijgen is, want ook in Europa hebben deel 3 en 4 van de Persona-serie veel fans weten te verzamelen. Ben jij ook nieuwsgierig naar dit nieuwe avontuur van Atlus?

Bron: Gematsu

Nieuwe details van Persona 5

Nieuwe details van Persona 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch