Menu Premium

Nieuwe details van de aankomende voice-chat in Destiny

Gamekings Redactie 14/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vele verzoeken vanuit de community heeft Bungie vandaag een aantal nieuwe details losgelaten over de aankomende voice-chat opties binnen Destiny. De update van aanstaande dinsdag 18 november brengt deze nieuwe voice-chat opties met zich mee.

Na het installeren van deze nieuwe update kun je als speler gebruik maken van een voor Destiny geheel nieuwe vorm van voice-chat. Deze team-chat geeft je de mogelijkheid om te communiceren met andere spelers binnen je team of matchmaking en niet via de chatfunctie binnen PSN of Xbox Live. Team-chat zal volgens Bungie beschikbaar zijn voor elke co-op en multiplayer-sessie.

Met deze nieuwe update komen ook verschillende aanpasbare opties voor een zo goed mogelijke voice-chat. Zo kun je kiezen tussen een automatische verbinding en de optie om je verbindingen zelf te regelen. Om te voorkomen dat mensen de service misbruiken, voegt Bungie ook de mogelijkheid toe spelers te muten en aan te geven welke speler de spelervaring verpest voor andere spelers. De update staat dus gepland voor aankomende dinsdag, maar beta-testers kunnen maandag al aan de slag met de nieuwe functionaliteit.

Bron: Bungie.net

Nieuwe details van de aankomende voice-chat in Destiny

Nieuwe details van de aankomende voice-chat in Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch