Menu Premium

Nieuwe details over de PlayStation Now abonnementenservice

Lisette Atsma 05/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Europa is de streaming service PlayStation Now nog niet beschikbaar, en ook in Noord Amerika is Sony nog druk bezig met het wegvijlen van de ruwe randjes. Hoewel het idee van games huren/streamen interessant is, heeft Sony van gamers veel kritiek op de service ontvangen omdat de prijzen voor veel games nogal aan de hoge kant liggen. Dit is ook het geval in vergelijking met andere bedrijven wie dezelfde service leveren. Deze nieuwe mogelijkheid om te abonneren, welke Sony op 13 januari introduceert in Amerika, is een eerste antwoord op deze kritiek.

Met de nieuwe service betaal je niet meer per periode per game, maar kan je een maand- of kwartaalabonnement aanvragen. De abonnementen geven je geen toegang tot PlayStation 4-games, maar wel tot een catalogus van meer dan honderd PlayStation 3-titels welke je kunt streamen op de PlayStation 4, die van zichzelf geen backwards compatibility heeft.

Sony heeft aangekondigd dat de service dit jaar ook in Europa bruikbaar wordt. De laatste aankondiging over PlayStation Now liet weten dat deze in het eerste kwartaal van dit jaar bij ons ook uitgebracht wordt, maar helemaal zeker is dit niet. Gezien de abonnementenservice vanaf 13 januari beschikbaar wordt in de Verenigde Staten, is de kans groot dat deze abonnementenservice dan bij ons al vanaf de launch aanwezig zal zijn.

Nieuwe details over de PlayStation Now abonnementenservice

Nieuwe details over de PlayStation Now abonnementenservice

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch