Menu Premium

Nieuwe details Final Fantasy XV: Episode Duscae bekendgemaakt

Karim Shehata 16/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy: Type-0 HD verschijnt over een ruime maand en bijgeleverd bij deze game zit de demo van Final Fantasy XV, genaamd Episode Duscae. We weten inmiddels al een tijdje dat deze demo er gaat komen, maar wat gaan we precies kunnen spelen in Episode Duscae? Daar zijn nu antwoorden op te vinden door de nieuwe details over Final Fantasy XV: Episode Duscae.

In de demo kom je terecht in een groot bergachtig gebied, dat ook bossen en grotten herbergt. Voor de grotten zou ik echter goed uitkijken, want de monsters binnen deze grotten zijn aanzienlijk sterker dan in de vrije natuur. Wanneer je de monsters te lijf gaat, krijg je natuurlijk experience points. In deze Final Fantasy spaar je de experience points en kun je jouw abilities pas upgraden bij het kamp. Bij datzelfde kamp kun je gesprekken voeren met andere personages uit het Duscae-gebied, terwijl je er ook kunt gaan eten. Van dat laatste zul je geen spijt krijgen, want je hele party profiteert ervan wanneer je besluit te gaan eten. Er zijn in het kamp verschillende koks, de één beter dan de ander.

Tot slot kun je in de demo Behemoth te lijf gaan. Dit moet je echter wel met verstand doen, want volgens de info is Behemoth in deze game allesbehalve mild. Wanneer je HP-balk leeg is, zijn je teamgenoten echter in staat je te voorzien van een revive.

Final Fantasy: Type-0 HD verschijnt op 20 maart voor de Xbox One en PlayStation 4. Bij deze game zit Final Fantasy XV: Episode Duscae, oftewel de demo van Final Fantasy XV.

Bron: Silliconera

Nieuwe details Final Fantasy XV: Episode Duscae bekendgemaakt

Nieuwe details Final Fantasy XV: Episode Duscae bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch