Menu Premium

Nidhogg is nu beschikbaar in Europa voor de PlayStation 4 en PS Vita

Lisette Atsma 12/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks de grote hoeveelheid sport-gerelateerde games, zoals Pro Evolution Soccer, NBA 2K en zelfs NHL, en de populariteit van vechtgames, is het een wonder dat schermen eigenlijk nog niet vertegenwoordigd was in de videogame branch. Hier komt verandering in dankzij Nidhogg, een indie-schermgame die sinds vandaag uit is in Europa voor de PlayStation 4 en de PS Vita.

Deze aparte, gepixelleerde game is al een poosje op de PC te spelen. In augustus werd de komst naar de PS Vita aangekondigd. Niddhog is een schermgame, die hoewel er een singleplayer modus in zit, wordt geadverteerd als een multiplayer game. Er zit namelijk een tournament-modus in zit, waardoor je een toernooitje kunt houden tussen acht verschillende spelers.

Nidhogg is een Cross-Buy en Cross-Play game, waardoor je hem dus met één enkele aanschaf op beide platformen kan spelen. Ook is het dus mogelijk via de PlayStation 4 tegen iemand op een PS Vita te spelen, zodat je niet gelimiteerd bent tot tegenstanders van je eigen console. Nidhogg is nu beschikbaar in Europa voor de PlayStation 4, PS Vita en PlayStation TV, en is verkrijgbaar via de PlayStation Store.

Nidhogg is nu beschikbaar in Europa voor de PlayStation 4 en PS Vita

Nidhogg is nu beschikbaar in Europa voor de PlayStation 4 en PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch