Menu Premium
Loading...

NHL 14 Goalies Gameplay trailer

Karim Shehata 08/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Electronic Arts gaat via de EA Sports lijn de sportliefhebber ook dit jaar een leuke herfst bezorgen. Niet alleen komt er een nieuwe telg in de FIFA-serie, maar ook kunnen we natuurlijk rekenen op een nieuwe Madden, NBA Live en NHL. Van die laatste is er zojuist een gameplay trailer verschenen, om ons te laten zien hoe de goalies reageren op bepaalde situaties op het ijshockeyveld. Dit alles kun je zien in de NHL 14 Goalies Gameplay trailer.

EA Sports medewerker Ben Ross legt in de trailer uit dat de goalies nu nog realistischer zijn dan in de vorige editie. ”In NHL 13 konden de goalies meer tegenstanders tegelijkertijd volgen, om zo een betere positie in het doel in te nemen”, aldus Ross. ”In NHL 14 zien de goalies meerdere situaties en tegenstanders tegelijkertijd in het veld, waardoor de goalies nog realistischer en authentieker worden in tegenstelling tot eerdere NHL versies.”

In de gameplay trailer wordt redelijk diep ingegaan op de functie van de goalie, want in de trailer zien we dat de AI van de goalies wel goed zitten in deze game. Wanneer er twee tegenstanders jouw goal komen aanvallen, en je tussen de twee aanvallers nog wel een verdediger hebt lopen, focust de goalie op de tegenstander met de puck. Dit is omdat de situatie op dat moment uitwijst dat het erg ongebruikelijk zou zijn om de puck naar de ander te passen, aangezien hij niet vrij staat.

Waarom je nog steeds deze tekst leest is mij volstrekt onduidelijk, aangezien de trailer bovenaan de tekst staat. Check nu de NHL 14 Goalies Gameplay trailer, ook wanneer je vindt dat ik inmiddels al teveel verklapt heb.

NHL 14 Goalies Gameplay trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch