Menu Premium

Next-gen Xbox Live Rewards worden op 1 september bekend gemaakt

Karim Shehata 11/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In veel landen is het op dit moment mogelijk om Microsoft Points te verdienen door je ‘skills’ te tonen op Xbox Live. Microsoft beloont inwoners van onder andere Ierland, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten met Microsoft Points wanneer de desbetreffende gamer genoeg gespeeld heeft om dat verdiend te hebben. Wij in Nederland hebben, zoals je misschien gemerkt hebt, ook met deze service naast het potje gepiest, maar misschien wordt beter richten binnenkort beloond. De next-gen Xbox Live Rewards worden op 1 september bekend gemaakt en misschien schuilt daar een beetje hoop in voor de Nederlandse gamer.

Volgende maand wordt het huidige Xbox Live Rewards-programma even geschrapt, omdat Microsoft iets anders van plan is met het beloningssysteem. Dit alles komt natuurlijk doordat het bedrijf binnenkort de Microsoft Points schrapt, waardoor het opmerkelijk zou zijn als de Xbox ontwikkelaar de punten wel blijft uitbetalen.

”Je blijft beloond worden voor de dingen die je leuk vindt om te doen op Xbox Live, echter niet meer met Microsoft Points”, aldus Microsoft door middel van een statement. ”Omdat het straks mogelijk is om te betalen met de valuta die beschikbaar is in het land waarin jij woonachtig bent, pakken we nu de kans om de Xbox Live Rewards te verbeteren.”

Nu is het natuurlijk de vraag wat Microsoft de hardwerkende gamer wél gaat geven met het nieuwe Xbox Live Rewards-programma. Zoals gezegd, wordt dat op de eerste van de maand september bekend gemaakt. Dus we moeten het nu nog even houden bij speculeren. Hoe gaat Microsoft ons belonen? Misschien nog veel belangrijker: gaat Microsoft ons land in de toekomst wel belonen? Het is te hopen van wel, want het zou jammer zijn als dat straks nog steeds niet het geval is.

Next-gen Xbox Live Rewards worden op 1 september bekend gemaakt

Next-gen Xbox Live Rewards worden op 1 september bekend gemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch