Menu Premium

Never Alone krijgt nieuwe DLC en komt naar PS3 en PS Vita

Gamekings Redactie 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de gamers die genoten hebben van Never Alone: er komt binnenkort namelijk nieuwe DLC uit! Verder is er gedacht aan de gamers met een PlayStation 3 en de gamers die op pad gaan met hun PS Vita, want de game komt ook uit voor deze platformen.

De nieuwe DLC Never Alone: Foxtales gaat over het verhaal van “The Two Coastal Brothers”. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het hier om twee broers met hun eigen unieke speelstijlen. De ene broer is bijvoorbeeld erg goed in jagen en de andere broer is een goede zwemmer. Om het verhaal te doorlopen, moet je op de juiste manier gebruik maken van de verschillende vaardigheden van de broers. Dit gebeurt in de ijskoude landschappen van Alaska.

Never Alone is ontwikkeld in samenwerking met de Alaska Native-gemeenschap en is gebaseerd op verschillende oude verhalen van deze gemeenschap. Het origineel draait om het meisje Nuna en haar vos. De twee moeten samenwerken om diverse uitdagingen en obstakels te overwinnen. Dit kun je alleen doen, maar ook samen door middel van co-op.

Never Alone: Foxtales kun je spelen op 28 juli 2015 en komt beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PC en Wii U. PlayStation 3 en PS Vita-bezitters kunnen de game zelf verwachten rond de herfst. Zal deze game je kunnen verkoelen tijdens deze hete zomer?

Bron: PlayStation Blog

Never Alone krijgt nieuwe DLC en komt naar PS3 en PS Vita

Never Alone krijgt nieuwe DLC en komt naar PS3 en PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch