Menu Premium
Loading...

Mutant Mudds Deluxe on PS3 and PS Vita Trailer

Gamekings Redactie 17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de PlayStation 3 ondanks alle strepen wel verdiend heeft, moet de PS Vita na twee jaar nog steeds een beetje van de grond komen. Gelukkig gaat het steeds beter en dat komt vooral door de titels die wel op de huiskamerconsoles uitkomen als op de broekzakconsole van Sony en vanaf deze week mag Mutant Mudds Deluxe aan dat rijtje toegevoegd worden. Of het een succes wordt, dat weet nog niemand, maar Mutant Mudds Deluxe on PS3 and PS Vita Trailer geeft ons tenminste een voorproefje van wat de game eigenlijk allemaal inhoudt.

Net zoals bij veel andere titels is Mutant Mudds Deluxe een game die Cross-Buy én Cross-Save is. Voor de niet-kenners onder ons houdt dat in dat wanneer de PlayStation 3-versie wordt aangeschaft, de PS Vita-versie er ook bijzit. Andersom werkt dat natuurlijk ook zo. Dat zorgt ervoor dat de game eerst thuis op groot scherm gespeeld kan worden en er de mogelijkheid is verder te spelen als je onderweg bent.

Mutant Mudds Deluxe is namelijk zo’n titel die even kort gespeeld kan worden, maar zich ook leent voor lange sessies. De game is namelijk een 2D-platformer bestaande uit om en nabij 80 levels. Zoals de naam al doet vermoeden is het een Deluxe-update van het origineel en dat zorgt ervoor dat er nieuwe personages vrij te spelen zijn, de mogelijkheid van checkpoints is toegevoegd en ook trofeeën te verdienen zijn. Daarnaast bevat Mutant Mudds Deluxe een nieuwe Ghost Shot power-up.

Het is natuurlijk allemaal mogelijk om in geuren en kleuren te vertellen over de game, maar in dit geval spreken beelden meer dan woorden. Mutant Mudds Deluxe verschijnt deze week op de PlayStation 3 en PS Vita, wat gevierd wordt met de Mutant Mudds Deluxe on PS3 and PS Vita Trailer.
Mutant Mudds Deluxe on PS3 and PS Vita Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch