Menu Premium

Murdered: Soul Suspect krijgt een mysterieuze teaser site

Gamekings Redactie 10/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Murdered: Soul Suspect krijgt een mysterieuze teaser site waar de echte puzzelliefhebbers enkele hints aan kunnen ontfutselen over de nieuwe titel voor de PC, PS3 en Xbox360 die recent door Square Enix is aangekondigd. Volgens Square Enix is Murdered: Soul Suspect een spannende nieuwe game waarin spelers worden uitgedaagd om de moeilijkste zaak ooit op te lossen.

Square Enix zond een cryptische e-mail en enkele vreemde afbeeldingen aan de redactie van een gamesite en zij waren zo vriendelijk om die te delen met de rest van het internet. De boodschap bij de 3 afbeeldingen is: “What is the hardest case to solve?” De afbeeldingen zijn 3 puzzelstukjes die samen de tweede onderstaande afbeelding vormen. Ze zijn ook te vinden op deze twitteraccount: @Murdered.

Murdered: Soul Suspect heeft ook een mysterieuze teaser site gekregen. Het password voor de site is Ronan. Als je dit password invoert krijg je een afbeelding en tekst (deze tekst staat in de eigenschappen) te downloaden.

Een oplettende lezer heeft opgemerkt dat op het bord met ‘Palms Read’ in de achtergrond van de eerste afbeelding een telefoonnummer staat. Dit nummer begint met de cijfers van de nieuwe ‘area code’ die vanaf 2014 in Nevada zal worden ingevoerd. Misschien dat we hier iets te weten komen over de setting van de game? Of is het een hint naar een mogelijke release date?

Wat het in de stam gekerfde symbool in de andere afbeelding betekent is tot nu toe nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het hier gaat om een papierberk en die boomsoort komt dan niet voor in Nevada. Rondspitten in de eigenschappen van de afbeelding leert ons verder dat deze afbeelding blijkbaar is gemaakt op 25 februari 2014 om 15:47. Wat kan dat betekenen?

Genoeg vage hints om ons voorlopig lekker aan het raden en het puzzelen te houden. Als jij nog iets nieuws ontdekt laat het dan vooral weten. We zijn ontzettend nieuwsgierig wat er nog meer verborgen zit in de afbeeldingen.

Murdered: Soul Suspect krijgt een mysterieuze teaser site

Murdered: Soul Suspect krijgt een mysterieuze teaser site

Murdered: Soul Suspect krijgt een mysterieuze teaser site

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch