Menu Premium

MMO War Thunder is aangekondigd voor de Playstation 4

Gamekings Redactie 14/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gaijin Entertainment’s nieuwste creatie, de  MMO War Thunder is aangekondigd voor de PlayStation 4. Deze free-to-play game biedt je meer dan 200 vliegtuigen, tanks en schepen waarmee je elkaar op de online playground om de oren kunt knallen.

War Thunder is als Beta al te downloaden en speelbaar voor op de PC, maar met deze aankondiging wordt het allemaal toch een stukje interessanter. Zoals game ontwikkelaar Gaijin Entertainment zelf al zegt: “We optimaliseren de game voor gebruik op de PS4. War Thunder is rijk aan gameplay met krachtige graphics en snelheid. Perfect om bij de PS4 alles uit de kast te halen” War Thunder zal bestaan uit levensechte gevechten tussen land, lucht en zee. Volgens Gaijin Entertainment proberen ze de game nog realistischer te maken dan dat deze nu al is. Mooie woorden, maar we willen het met onze eigen ogen zien, voordat we ze geloven.

Sinds de PC beta versie van War Thunder online is heeft de game al 1.5 miljoen spelers en groeit dit met de dag. War Thunder is momenteel ook bezig met de ontwikkeling voor mobiele apparaten. Tot dusver is er nog niks bekend over een release op de Xbox 360. Dit zal waarschijnlijk ook niet gebeuren aangezien Gaijin Entertainment aangeeft dat alleen Sony de mogelijkheid heeft de game ervaring naar een nieuw niveau te tillen.

Als je van gewoon rechttoe rechtaan actie en schieten houdt, dan is deze MMO echt iets voor jou. Gewoon zitten, schieten en af en toe ook nog praten met je teamgenoten.

Gaat War Thunder een van de games worden waar jij warm van loopt deze kerst

MMO War Thunder is aangekondigd voor de PlayStation 4

MMO War Thunder is aangekondigd voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch