Menu Premium
Loading...

MLB 14 The Show Launch Trailer

Karim Shehata 01/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna tijd om een potje virtueel te gaan honkballen! Morgen verschijnt namelijk de nieuwe MLB-game in de vorm van MLB 14: The Show. De game wordt binnenshuis bij Sony ontwikkeld, door de SCE San Diego Studio. De honkbal-game is vandaag al verschenen in Noord-Amerika, maar nu is er door middel van een post op het PlayStation Blog bevestigd dat ook Europeanen morgen aan de slag kunnen met deze game. Om dat te vieren komt Sony nu met de MLB 14 The Show Launch Trailer.

In de launch trailer is de PlayStation 3-versie van de game te zien, die dus morgen verschijnt. Op de hopelijk zonnige woensdag van morgen verschijnt ook de PlayStation Vita-versie, terwijl de PlayStation 4-versie naar verwachting op zich laat wachten tot 6 mei. Dat duurt dus ook niet meer zo lang en daarom is in de trailer ook te zien dat je de progressie die je hebt behaald in de PlayStation 3-versie mee kan nemen naar de PlayStation 4-versie, wanneer deze verschijnt. De echte honkbal-fans kunnen vanaf morgen dus aan de slag met MLB 14: The Show, terwijl het wachten op de PlayStation 4-versie ook niet lang meer duurt en dus ook de moeite waard kan zijn. In de MLB 14 The Show Launch Trailer maken we in ieder geval kennis met de game op de PlayStation 3.

Onduidelijk is echter of wij in Nederland ook daadwerkelijk aan de slag kunnen met de game. Een post op het Europese PlayStation Blog moet eigenlijk genoeg zeggen, maar de game lijkt in ieder geval niet fysiek uit te komen in Nederland. Wel lijkt het erop dat het vanaf morgen mogelijk is om de game te downloaden op de PlayStation Store in Nederland, maar ook dit is niet volledig duidelijk. MLB 13: The Show, de vorige game in deze franchise, is wel te downloaden in de Nederlandse PlayStation Store, waardoor de hoop er in ieder geval is dat de game morgen hier gewoon te spelen is. Laten we hopen dat de fans van deze franchise in ieder geval niet over hoeven te gaan op het importeren van deze game.

MLB 14 The Show Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch