Menu Premium

Minecraft Xbox 360 Edition krijgt binnenkort een nieuwe update

Gamekings Redactie 10/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Minecraft spelers op de Xbox 360 kunnen straks een hoop nieuwigheden verwachten, want Minecraft Xbox 360 Edition krijgt binnenkort een nieuwe update. Hoe binnenkort weten we nog niet precies, maar op korte termijn zal de game een aantal vernieuwingen doorvoeren, die ten goede komen aan het Minecraft geheel.

Dat Minecraft een populaire bezigheid voor velen is, is natuurlijk allang geen verrassing meer. Minecraft is zijn indie-status al lang geleden ontgroeid en ondertussen behoorlijk mainstream geworden. Een soort van Lego voor gamers, want de creaties die wij tegenkomen, daar is menig Deen jaloers op.

Wat mag je straks verwachten als de update gereleased wordt? Onder meer de optie om de ‘quick select bar’ in de creatieve modus te verwijderen, de mogelijkheid om bedrock fog aan of uit te zetten, de HUD aan of uit te zetten, de hand van de speler zichtbaar of onzichtbaar te maken, een recept voor Golden Apples en Pumpkin Seeds te maken, cakes op te stapelen én een heuze ‘How To Play’ pagina voor de Host en Player opties.

Naast deze aanpassingen zijn er ook een hele hoop aan fixes die doorgevoerd worden met de update, maar we zullen jullie niet vervelen met een nog een lijst aan opsommingen.

Nogmaals, wanneer we de update mogen verwachten is nog niet helemaal zeker, maar het zal niet al te lang meer duren voordat Minecraft nog iets geraffineerder geworden is. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat jullie van deze update vinden en vooral welke dingen jullie nog veranderd zouden willen zien. Laat het ons weten!

 Minecraft Xbox 360 Edition krijgt binnenkort een nieuwe update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch